Entry-level

talents

Our current job openings are in Danish

Nye talenter til data consulting

 

 

Har du en medfødt evne til at analysere data og formidle det? Er du interesseret i mulighederne i IT og trives du med at levere håndgribelige resultater af højeste kvalitet? Og motiveres du af en stejl indlæringskurve med tydelige mål og forventninger?

I Copenhagen Data hjælper vi private selskaber og offentlige institutioner med at drive værdi ud af data. Vi søger løbende de rette kandidater med den naturlige interesse for data, som vi kan satse på og udvikle som de nye talenter indenfor konsulentbranchen.

Et uundværligt talent - fra dag ét

 

Som konsulent i Copenhagen Data får du konkret, praktisk erfaring fra starten på et nyt eller igangværende projekt. Det er altafgørende for os, at du bidrager til projekternes fremdrift fra dag ét ved at skabe synlig værdi for kunden. Herigennem bliver du en uundværlig projektdeltager – såvel for kunden som for kollegaerne.

Vi ansætter landets dygtigste datakonsulenter; mennesker, der bestrider kombinationen af dyb teknisk kunnen, som altid sætter sig ind i forretningens endemål, og som evner at planlægge og styre leverancerne derefter. Med disse profiler udmærker vi os ved at tage ansvar for hele dataværdikæden fra strategi over planlægning til udvikling og anvendelse. Idet vi hjælper kunderne i hele dataværdikæden, varierer vores projekter meget.

 

Eksempler på arbejdsopgaver i projekterne kunne være:

 • Analyse af forretningsbehov gennem interviews og afholdelse af workshops

 • Udarbejdelse af løsningsoplæg gennem design af komponenter til at understøtte forretningsbehov

 • Tilrettelæggelse af en plan for implementering af gradvise leverancer

 • Udvikling af processer for opsamling og kvalitetssikring af data

 • Implementering af systemer og processer til oprettelse og vedligehold af tværgående forretningsdata

 • Modellering af data til anvendelse i rapportering eller statistiske modeller

 • Udvikling af ledelsesoverblik og standardrapporter

 • Træning og test af statistiske modeller til procesautomatisering

 • Udarbejdelse af dokumentation til brug i overdragelse til kunden

 • Planlægning og gennemførsel af forskellige initiativer til at indføre slutbrugerne i løsningen

 

Vi stiller krav til din evne til at levere og udvise selvstændighed i en rasende fart. Det princip bygger vi videre på i hele din karriere, hvor du med tiden tilegner dig en bred forretningsforståelse og en dyb faglighed centreret omkring arbejdet med data. Du udvikler løbende en velfunderet profil med det solide erfaringsgrundlag, der gør dig i stand til at klare de mangeartede udfordringer som datakonsulent.

Hos os kan du forvente en hverdag hvor projekterne stiller krav til din selvstændighed og evne til at skabe resultater, men hvor høj faglighed og mangeårig erfaring altid er inden for håndsrækning. Du får vejledning i din karriereudvikling fra erfarne kollegaer gennem formelle evalueringer fra din projektleder, og du får tilknyttet egen mentor som er din primære kontaktperson med ansvar for din personlige udvikling fra dag ét.

 

Hvem er du?

 

Det glæder vi os til at finde ud af!

Vi stiller ikke ufravigelige krav til ansøgere, men vurderer hver enkelt person individuelt ud fra vores jobopfattelse og deres profil. Da arbejdet indbefatter udviklingsaktiviteter relateret til data, forventer vi en grundlæggende interesse for at levere på analytiske projekter.

 

Afsættet varierer fra kandidat til kandidat, men kunne fx være:

 • Solid erfaring med Excel eller lignende databehandling

 • Beherskelse af statistisk databehandling til fx økonomiske analyser

 • Erfaring med simulerings- og optimeringsværktøjer til fx kapacitetsberegning

 • Praktisk kodeerfaring af applikationer og systemintegrationer

 • Erfaring med forretningsanalyse, projektledelse og strukturering af kompleksitet

 • Evner udi at designe og eksekvere på digitale innovationsprojekter

 

Som konsulent løfter man mange forskellige opgaver, hvilket stiller store krav til de roller, man kan varetage. Vi har selvfølgelig et billede af de typiske roller, vores type af arbejde kræver. Kig på nedenstående rollebeskrivelser og spørg dig selv, hvordan du udfylder paletten:

Hvis du mod forventning mener, at du mestrer det hele, kan vi kun opfordre dig til at søge! Hvis du ærligt indrømmer styrker og svagheder, men er fortsat interesseret, så vil vi opfordre dig til at søge og eksplicit anføre disse. Vi tilbyder den nødvendige støtte og vejledning til de rette talenter, så længe vi kan tale ærligt om dette.

Ovenstående er ikke ufravigelige krav, og vi vil gerne udfordres sagligt på vores holdninger. Hvis du falder udenfor rammerne, men mener at kunne tilbyde noget unikt ift. jobbet, så hører vi naturligvis gerne fra dig alligevel.

Hvem er vi?

 

Copenhagen Data er et ambitiøst og voksende konsulenthus beliggende centralt i København med speciale i datatunge projekter. Det omfatter såvel traditionelle Business Intelligence-, Data Warehouse- og Master Data-relaterede opgaver til mere innovative tiltag relateret til Machine Learning og Artificial Intelligence.

Vi leverer desuden rådgivningsydelser til vores kunder for at optimere deres udnyttelse af data. Disse rådgivningsydelser omfatter fx datastrategi, implementeringsroadmap, business cases, projektplaner, organisering og governance. Alt sammen med potentialet for at udnytte data i centrum.

Vi mener, at solid forretningsforståelse, koblet med stærke personligheder, stor ejerskabsfølelse, dybe tekniske kompetencer og praktisk erfaring, er den rette kombination til at sikre blivende resultater for kunderne. Derfor ansætter vi folk med et åbenlyst talent – uanset om de er erfarne eller uerfarne.

 

Som ansat i Copenhagen Data kan du se frem til et godt kollegaskab med andre stjernedygtige medarbejdere. Vi respekterer hinandens faglighed og bruger det aktivt i vores medarbejderudvikling og mentorordning. Vi dyrker det gode sammenhold og fællesskabet i form af fredagsbarer, sportsarrangementer og middage samt til større begivenheder i løbet af året i form af fester og rejser.

 

Hvis du vil vide mere

 

Jobansøgninger, spørgsmål til jobbet eller forespørgsler om virksomheden i almindelighed kan adresseres til Aksel Larsen (Partner) på al@copenhagendata.com eller +45 6179 1270.

Contact Us

Copenhagen Data ApS

Strandgade 56, 1401 Copenhagen K

CVR/VAT: 40234799

© 2021 by Copenhagen Data